Nevada (Black with short strap)

64490 Ft

Leírás

FIGYELEM! A december 8-a után leadott rendeléseket nem tudjuk garantálni, hogy elkészülnek karácsonyig, ezen termékek várható szállítási ideje január 15.

A termék kizárólag a saját anyagából készült, zipzáros tetejű cluthal vagy a saját anyagából készült trapéz fedelű clutchal (mint a képen) rendelhető - kollégáink a rendelést követően felveszik Veled a kapcsolatot!

Nevada Tote Bagünk a kollekció legnagyobb darabja. Kiváló minőségű vízlepergetős marha bőrből készült, amit rövid vagy hosszú fogóval találsz meg a palettán. Azoknak a nőknek ajánljuk, akiknél mindig ott van minden fontos holmijuk és mindezt egy igazán stílusos táskában szeretnék magukkal vinni. Bátran pakolhatsz bele, erősített fogói bírni fogják a strapát. Válassz hozzá egy stílusodnak megfelelő levehető boríték táskát, amit estére külön is magaddal vihetsz. A táska belsejében megtalálható egy kis zseb, valamint egy kulcstartó. Rendelhetsz hozzá táskarendező bélést, hogy még átláthatóbb legyen a tartalma, ezt ki is vehetek, átakaszthatod, ha pedig belepottyant a rúzsod, ki is moshatod.

Válaszd ki a Hozzád leginkább illő clutchot a rendelésednél - a választható clutchok mintáit az alábbi linken találod: Minták
A kiválasztott színt a megjegyzés rovatban jelezd!

Szeretnéd még egyedibbé tenni táskádat? Monogramoddal csak Neked szól majd.
A kívánt betűket a megjegyzés rovatban tüntesd fel!


Részletek

  • marhabőr
  • fogója 45 cm hosszú
  • méretei 35 cm x 29 cm x 19 cm
  • alját 4 db fenékszeg védi
  • belseje vízlepergetős viszkóz

Darab