Olivia (Beige with Braid)

56990 Ft

Leírás

FIGYELEM! A december 8-a után leadott rendeléseket nem tudjuk garantálni, hogy elkészülnek karácsonyig, ezen termékek várható szállítási ideje január 15.
A termékek elkészülési ideje a termék vételárának kiegyenlítését követő 15-20 munkanap!

Olivia a kollekció legnőiesebb darabja: „tote bag”, ám mégis csak annyi fér bele, amitől nem lesz nehéz a táskád, így egy nyári sétához is magaddal viheted, de munkába menet is tökéletes kelléke a mindennapoknak. Zipzáros oldala bővíthető, ami azonnal magára vonja a figyelmet, mely alatt található betét megegyezik a borítéktáska színével és textúrájával. A táskán található borítéktáskát könnyen kicserélheted, így egyedi színkombinációkat alkothatsz saját gyűjteményedből. A táska belsejében található egy zseb, amiben apró kiegészítőidet tarthatod, valamint egy praktikus kulcstartó, ami segíti rendben tartani a táskád tartalmát, alját négy fenékszeg védi. A táskádhoz színben passzoló hosszú pántot, valamint táskarendezőt a webshopunkból tudsz rendelni, melyet nem csak a táskád belsejében, de külön is hordhatsz – így akár sportoláshoz és bevásárláshoz is a válladra/hátadra akaszthatod azt.

Válaszd ki a Hozzád leginkább illő clutchot a rendelésednél - a választható clutchok mintáit az alábbi linken találod: Minták
A kiválasztott színt a megjegyzés rovatban jelezd!

Szeretnéd még egyedibbé tenni táskádat? Monogramoddal csak Neked szól majd.
A kívánt betűket a megjegyzés rovatban tüntesd fel!

Részletek

  • marhabőr
  • fogója 35 cm hosszú
  • méretei 32 cm x 25 cm x 12 cm
  • alját 4 db fenékszeg védi
  • belsejében egy zseb és egy kulcstartó található
  • bélése vízlepergetős viszkóz

Darab