A márkáról

dorkapetrity

A PETRITY márka 2012 nyarán alakult, mely kezdetben a megálmodója, Petrity Dorka nevét viselte. A tervező fiatalos lendületét és letisztultságát magán viselő brand gyorsan belopta magát a köztudatba, mára Magyarországon a legkeresettebb designer termékek egyike.

Alapvető termékei kézitáskák és apróbb kiegészítők, amik mellett megtalálhatóak a pénztárcák, határidőnaplók. A kiegészítőkön kívül a személyre szabott bőrkabátjaik szintén megtalálhatóak a termékpalettán, melybe viselője egyedi monogramját billogozzák.

Petrity Dorka 1991-ben látta meg a napvilágot, fiatal kora ellenére korán elsajátította a szakmát. Közgazdászként diplomázott, bőrdíszműves és tervezői tudását autodidakta módon gyakorolta.

Saját márkájának megalapítása a főiskolai tanulmányok alatt fogalmazódott meg benne, a bőr iránti vonzódás és egy egyszerű táska adata a kezdeti inspirációt. Célja, hogy olyan időtálló és minőségi termékeket alkosson, amik beleillenek minden nő hétköznapjaiba. Letisztult vonalai, kifinomultsága teszik egyedivé, személyre szabott termékei között mindenki megtalálja a számára tökéleteset.