Gyakran ismételt kérdések

1. Hol tudok vásárolni?

Termékeinket személyesen Budapesten tudod megvásárolni a VII. ker Kertész utca 27. szám alatt található üzletben, valamint webshopunkon keresztül, a www.dorkapetrity.hu oldalon.

2. Csak azokat a termékeket tudom megvásárolni, amik a webshopban vannak? Régi termékből is tudok rendelni?

Régi termékek rendelésére is van lehetőség, azonban ezek egyedi megrendelésnek számítanak. Mivel szezonális darabokról van szó, nem tudjuk garantálni, hogy teljesen ugyan az az anyag, szín kombináció legyen (az esetek nagy többségében megoldható, azonban előfordulnak speciális esetek). Régi kollekciós darabok esetében megnő a termék gyártási ideje és költsége, erről a 3. pontban tudsz olvasni.

3. Mi az az egyedi rendelés?

Az egyedi rendelésnek két változata létezik:

Egyrészt, ha régi kollekciós terméket rendelsz, valamit módosítani szeretnél a termékeken (szín,fazon stb.), ebben az esetben írj nekünk e-mailt, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket. Ez esetben a termékek gyártási és előállítási költségi magasabbak, elkészítésben ~3-4 hét, költségben pedig ~ 1,5x-es árat jelent.

Másrészt, szívesen segítünk megálmodni és kivitelezni az elképzeléseidet, teljesen egyedi táskákat is elkészítjük, ehhez első sorban kérlek írj e-mailt a dorka@dorkapetrity.hu-ra, egyedi rendelésnél általában személyes találkozóra is szükség van, egy megbeszélt időpontban.

4. Hogyan lehet monogramoztatni a kívánt táskát?

Szeretnék vásárlóink kedvében járni, ezért a vásárolt táskához lehetőség van monogramozott táskacharmot vagy monogramozott kulcscharmot készíttetni. Ezeket a termékeket megtaláljátok a webshopban, melyet külön meg kell rendelni, a kívánt monogramot vagy becenevet a megjegyzés rovatban tudod feltüntetni!

Monogramozott táskát csak és kizárólag minőségi, gyártási hiba esetén áll módunkban cserélni.

Köszönjük a megértést.

5. Mennyi idő alatt készül el a táskám? Rögtön át tudom venni?

Termékeink gyártása 15 munkanapot vesz igénybe. Ha a terméket előbb elkészítjük, természetesen e-mailben jelezzük Számodra. Ha azonnal szeretnél vásárolni, látogass el budapesti üzletünkbe, ahol lehetőség van termékeink megvásárlására. (Címünk: 1073, Budapest, Kertész utca 27.)

6. Hogyan tudom kifizetni a terméket?

Webshopos rendelés esetén átutalással illetve banki befizetéssel tudod kiegyenlíteni a vételárat. Ehhez szükséges infókat itt találod: http://dorkapetrity.hu/contact/purchase_information. ÁFA-s számla igényét kérjük előre jelezni.